13 Ekim 2013 Pazar

Oyun Darkout (İnceleme)

değişik bir oyun ile beraber sizlerleyim diyemeyeceğim bu sefer. Bugün çok inceleyeceğimiz oyun olan Darkout için değişik kelimesini kullanmak biraz garip olurdu. Darkout tam manasıyla değişik ve yeni oyun değil. Terraria’nın uzay öğeleri ile biçimlendirilmiş hali gibi olmuş. Ve tabii ki grafik bilhassaride de geliştirmeler yapılmış Ancak günümüz grafik bilhassariyle uyuşmadığından Terraria’dan daha kötü durmuş. seven ve beğenenler de olması beklenmektedirtır eminim ki ama ben pek oldukca fazla sevemedim.


Darkout

Yatarken ışığı söndürmeyi unutma!
Evet, yeni oyunumuz Darkout. Yukarıda da bahsetmiş olabileceğim gibi Terraria’dan çok alıntı yapmış. Ancak buna rağmen seven ve beğenenler olması beklenmektedirtır. Birebir almış demiyorum tabii ki. İçerisinde Terraria’da bulunmayan o kadar çok özellik var ki. Bilhassa uzayla ilgili yapabildiğimiz eşyalar oyuna değişik değişik bir açıdan bakmamızı sağlayabiliyor.

Şimdi gelelim oyun içinde neler yapabildiğimize. Darkout’ta yapabileceklerimiz oldukça oldukca fazla. Üretim yapabilme özelliği sayesinde değişik değişik pek çok nesne ortaya en son hızlı çıkıyor. emelimız ise diğer sandbox oyunlarındaki gibi. Ağaçlar kesip, madenler kazıp, yemekler bulup, kendimize silahlar geliştirip hayatta kalabilmek. Ancak çok çok büyük sıkıntı mevcut olduğu biliniyor Darkout’ta. Oyunun adından da anlayacağınız gibi oyun çok karanlık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder